Op zoek naar historische bouwmaterialen?

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     historische bouwmaterialen
 
Leen Oude bouwmaterialen, 5000 oude deuren, paneeldeuren, kamer en suite schuifdeuren, voordeuren, glas-in-lood, portaaldeuren, marmeren schouwen, wasbakjes, antiek, curiosa Oude deuren Oude bouwmater
LEEN is een winkel gespecialiseerd in oude en historische bouwmaterialen, die voor iedereen toepasbaar zijn in en om de woning. Onze antieke bouwmaterialen worden veel gebruikt om historische panden te restaureren of in originele staat terug te brengen. Zowel voor eigen genot als om de verkoopwaarde van een historische pand op te waarderen.
Frank Pouwer Hout uit Doorwerth Advertenties op Marktplaats.nl.
7 jaar actief op Marktplaats Doorwerth, GE Tel: 0653545113. Frank Pouwer Historische Bouwmaterialen is gespecialiseerd in diverse duurzame bouwmaterialen afkomstig uit binnen en buitenland. Ons assortiment biedt een grote diversiteit aan materialen toepasbaar in zowel particuliere als bedrijfsmatige projecten. Frank Pouwer Historische Bouwmaterialen.
Historische en antieke bouwmaterialen Oud-Zomerland.
Gegrepen door restauratiekoorts in de tijd dat we bezig waren onze boerderij Oud-Zomerland te verbouwen, hebben wij een verzameling van oude antieke bouwmaterialen opgebouwd. Ons huis is inmiddels zo goed als gerestaureerd en in originele staat teruggebracht en biedt voor u een mooie achtergrond voor de aankoop van de authentieke, uit slooppanden afkomstige historische bouwmaterialen.
Home De Opkamer Antieke vloeren en schouwen.
Historische bouwmaterialen zoals antieke Franse schouwen, oude eiken planken vloeren en exclusieve natuursteen vloeren zijn de specialiteit van De Opkamer. Deze historische bouwmaterialen komen vrij uit recuperatie van oude hoeves, kloosters, historische boerderijen en kerken en zijn onmisbaar voor de restauratie van uw boerderij of bij de bouw van uw nieuwe woning.
Piet Jonker.
Oude en antieke trappen. Kroonluchters en verlichting. Stoelen en banken. Witjes en wandtegels. Exclusive garden sculpture. Tuinbeelden en ornamenten. specialist in oude bouwmaterialen, antieke schouwen en antieke vloeren. Antieke marmeren vloeren. Kroonluchters en Verlichting. Witjes en wandtegels. Tuinbeelden en ornamenten.
Monument Materiaal Monument Materiaal.
Houd je van werken in de praktijk en van verkopen? De Stichting Monument en Materiaal zoekt voor de afdeling Oude bouwmaterialen een enthousiaste vrijwilliger, liefst met enige kennis van architectuur en bouwkunde. De Stichting zet zich in voor het behoud van historische bouwmateriaal.
Groot Assortiment Gebruikte Balken, Planken, Wagondelen Vloeren.
3106 53 54 51 13. BTW nr: NL 16.48.49.117.B01. KvK nr: 09170967. Oud Historisch Hout. Oud eiken tafelblad. Hardhouten balken meerpalen. Copyright 2018 Frank Pouwer Historische Bouwmaterialen Algemene voorwaarden PDF Trendesign Online Business Partner. Telefoon Mail ons Facebook Instagram YouTube Pinterest.
Destijdsch / Bijzondere vloeren Historische bouwmaterialen.
Oude bouwmaterialen koopt u in Den Bosch bij Destijdsch, hét adres voor historische bouwmaterialen. U vindt bij ons oude bouwmaterialen zoals gebikte stenen, oude dakpannen, tegels, plavuizen tegels, natuursteen tegels, oud hout, oude houten vloeren, oude paneeldeuren en nog veel meer!

Contacteer ons