Meer resultaten voor oude bouwmaterialen belgie

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     oude bouwmaterialen belgie
 
Schouwen Medussa historische bouwmaterialen en antiek.
Dan is Medussa the place to be in onze toonzalen en toontuin samen goed voor 30.000m aan oude bouwmaterialen, antiek en curiosa vindt u zeker de schouw of het schouwornament dat u zoekt. 1 2 3 4 5 6. Terug naar overzicht.
Van Apers, oude bouwmaterialen, antieke haarden, sierschouwen, schouwen, stijlschouwen, rustiek, recuperatie bouwmaterialen, open haarden, antieke tegels, oude vloeren.
Kempische Bouwmaterialen.
Intussen bijna 40 jaar heeft Kempische Bouwmaterialen als kwaliteitsverkooppunt ervaring met oude en verouderde bouwmaterialen. Vakkundige medewerkers adviseren de klanten bij hun aankoop, en volgen de laatste trends en nieuwigheden op. De belangrijkste troeven zijn dus zeker de jarenlange ervaring, maar ook de grote voorraad.
Michel Verschaeve Oude en Antieke Bouwmaterialen.
Antieke bouwmaterialen Verschaeve. Oude, historische en antieke bouwmaterialen. Op ons ruim en overzichtelijk showterrein vindt u een grote keuze antieke en oude bouwmaterialen, zoals.: zandstenen en marmeren schouwen. plavuizen en oude vloertegels. gerecupereerde of verouderde houten vloeren en parket. smeedijzeren poorten en hekwerk.
Oude materialen. Oude en antieke bouwmaterialen menu.
Deze glassoorten zijn niet meer te vinden in de gewone glashandel in nederland en belgie. Dit kan voor benko oude en historische bouwmaterialen dan erg moeilijk worden om deze antieke ramen te repareren als er hier en daar een antiek glaasje ontbreekt.
Leen Oude bouwmaterialen, 5000 oude deuren, paneeldeuren, kamer en suite schuifdeuren, voordeuren, glas-in-lood, portaaldeuren, marmeren schouwen, wasbakjes, antiek, curiosa Oude deuren Oude bouwmater
Dit aanbod is overigens sterk wisselend. Inkoop en Verkoop van oude en antieke bouwmaterialen zoals paneeldeurenvoordeurentuindeuren, oude deuren, oudedeur, trapspijlen, balusters, schuifdeuren, glas in lood deuren, complete kamer en suite kasten, deurklinken, kastknopjes, greepjes, schuifdeurkommen, bakeliet oude verlichting en veel meer.
oude bouwmaterialen.
oude bouwmaterialen, historische bouwmaterialen. Er zijn heel veel leveranciers met oude of antieke bouwmaterialen, dus ga bij een aantal kijken en vragen en let ook op de prijs. Klik op een link hieronder slechts een klein deel van de leveranciers.:
Oud Bouwmateriaal Bouwmaterialen 2dehands.be.
oude koperen deurrkrikken; eventueel afzonderlijk te koop. gisteren 1409: Veurne. Mijn dak gaat er helemaal af. Kan ik iemand een plezier doen met gratis pannen. Zelf er af te halen enz. Pannen zijn van Sterrebergquot." gisteren 1402: Lier. Originele marmeren schouw. Wij verbouwen ons huis en deze schouw past niet in het beeld van ons nieuw interieur. Massief marmer, hier en daar wat roestplekjes maar zeker. gisteren 1334: Lichtervelde. Overige categorie├źn in Bouwmaterialen.

Contacteer ons