Zoeken naar oude bouwmaterialen eemnes

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     oude bouwmaterialen eemnes
 
SPONSORS Historische Kring Eemnes.
DE GESCHIEDENIS VAN EEMNES. KRONIEK VAN EEMNES. WANDELING DOOR OUD EEMNES. VOORWERPEN EN STREEKDRACHTEN. Behalve door de Vrienden van de Oudheidkamer wordt de Historische Kring Eemnes ook gesponsord door.: A3 Hoogland Vastgoedonderhoud B.V. Gooiland Beveiliging B.V. Jan van IJken oude bouwmaterialen B.V.
Jan van IJken Oude Bouwmaterialen Huis vol Energie.
Jan van IJken Oude Bouwmaterialen. Jan van IJken Oude Bouwmaterialen. 3755 BR Eemnes. Is dit uw bedrijf? Terug naar de kaart / lijst. Bouw en isolatie. Javascript is vereist om deze map te bekijken. Let op: De kaart toont slechts een indicatie van de locatie, het hoeft niet de exacte locatie te zijn.
Oude Bouwmaterialen Jan van IJken BV in Eemnes De Telefoongids.
Bouwmaterialen in Eemnes. Oude Bouwmaterialen Jan Van Ijken Bv. Oude Bouwmaterialen Jan van IJken BV in Eemnes. Rozenbottelberg 1, 3755BR, Eemnes. Beoordeel dit bedrijf. Oude Bouwmaterialen Jan van IJken BV. 035-5389752 Toon nummer. Oude bouwmaterialen in alle soorten. Op 1 hectare opslag.
Laarder Courant Open middag Jan van IJken Oude Bouwmaterialen.
vr 20 jan 2017, 1634: Bedrijven. EEMNES Jan van IJken Oude Bouwmaterialen houden zondag vanaf 14.00 uur op de Rozenbottelberg 1 in Eemnes een open middag. Bezoekers kunnen de bijna voltooide uitbreiding van de houtloods en werkplaatsen bekijken en ook alle producten die met oude bouwmaterialen worden gemaakt.
Inhoud Agenda.
Een kijkje op de markt voor oude bouwmaterialen, die bloeit als nooit tevoren. In een loods bij Eemnes staat een oude houten paneeldeur op zijn kant. Tussen de vier panelen zijn lijnen getrokken: Als" je m daar doorzaagt heb je deurtjes voor een aanrechtkast, zegt Jan van IJken, eigenaar van nog vele honderden andere oude deuren en ontelbare, hoog opgetaste oude planken.
J. van IJken Oude Bouwmaterialen BV KennisCentrum Natuursteen.
van IJken Oude Bouwmaterialen BV. Home Vakbedrijven J. van IJken Oude Bouwmaterialen BV. Walnootberg 8, 3755 BP, Eemnes. Walnootberg 8, 3755 BP, Eemnes Eemnes. Natuursteenbedrijf te Eemnes. Jan van IJken Oude Bouwmaterialen BV in Eemnes voor natuursteen producten en restauratie.
Jan van IJken Oude Bouwmaterialen B.V. Eemnes Oozo.nl.
is gevestigd op Walnootberg 8 te Eemnes en is actief in de branche Colportage, straathandel en detailhandel via overige distributievormen. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 32071283 en is gelegen in Zuidbuurt in de gemeente Eemnes. Bij Jan van IJken Oude Bouwmaterialen B.V.
Piet Jonker.
Oude en antieke trappen. Kroonluchters en verlichting. Stoelen en banken. Witjes en wandtegels. Exclusive garden sculpture. Tuinbeelden en ornamenten. specialist in oude bouwmaterialen, antieke schouwen en antieke vloeren. Antieke marmeren vloeren. Kroonluchters en Verlichting. Witjes en wandtegels. Tuinbeelden en ornamenten.

Contacteer ons