Zoeken naar oude bouwmaterialen

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     oude bouwmaterialen
 
Oude bouwmaterialen Empire-bv.
Hier is Empire echt sterk in. Oude bouwmaterialen een passie die zichtbaar wordt bij een bezoek aan onze showroom maar ook op ons groot buitenterrein. Deuren met ijzerwerk, louvre deuren en kozijnen, losse louvre deuren, paneeldeuren, glasdeuren, orangerie deuren, cementtegels, marmerentegels, gietijzerenpalen enz enz.
Piet Jonker.
Oude en antieke trappen. Kroonluchters en verlichting. Stoelen en banken. Witjes en wandtegels. Exclusive garden sculpture. Tuinbeelden en ornamenten. specialist in oude bouwmaterialen, antieke schouwen en antieke vloeren. Antieke marmeren vloeren. Kroonluchters en Verlichting. Witjes en wandtegels. Tuinbeelden en ornamenten.
bol.com Vademecum van historische bouwmaterialen, installaties en infrastructuur, Piet Bot.
Bijzonder omdat het belangrijkste werk uit puur enthousiasme en vrijwillige inzet van de auteur is voortgekomen. Datering en beschrijving van bouwmaterialen, installaties in gebouwen, de verschillende vormen van energie en de ontwikkeling van infrastructuur: dat is waar het in dit boekwerk om gaat. In 29 hoofdstukken wordt steeds een ander onderdeel bv. water, sanitair, glas, funderingstechniek toegelicht. Na een historisch overzicht wordt bij elk onderdeel uitgebreid ingegaan op de materiaaltoepassingen en welke soorten er zijn. Veel kleurenfoto's' en andere illustraties ondersteunen dit. Het boek is belangrijk door de enorme collectie aan gegevens die is samengevoegd. Daarbij gaan techniek samen met tijdsopnamen zoals reclames, kleurenfoto's' en gravures van destijds. Bevat register, uitgebreide inhoudsopgave en literatuuropgave. Bedoeld voor geinteresseerden bouwgeschiedenis, techniek en professionals. Toon meer Toon minder. Schrijf een review. Toon meer punten Toon alleen de eerste 3 punten. Bouwmeesterwerk van Piet Bot. 15 november 2016. Ik raad dit product aan. In het Nederlands Openluchtmuseum te Arnhem raakte ik geïnteresseerd in de details van oude Nederlandse bouwwerken.
Home De Opkamer Antieke vloeren en schouwen.
De Opkamer is een familiebedrijf gespecialiseerd in oude bouwmaterialen zoals antieke schouwen, oude natuursteen vloeren, oude boerenplavuizen en oude handvorm ijsselstenen. Onze passie voor antieke bouwmaterialen vindt u terug in onze sfeervolle showroom en onze opslagloodsen waar we onze antieke schouwen en oude vloeren restaureren en opslaan.
Historische Bouwmaterialen Mammoet Oude Bouwmaterialen.
Home Historische bouwmaterialen. Bij Mammoet Oude Bouwmaterialen vindt u de meest uiteenlopende historische bouwmaterialen voor het verbouwen, opknappen en aankleden van uw woning of pand. Bent u op zoek naar mooie oude bouwmaterialen zoals paneeldeuren jaren 30, kamer en suite deuren, antieke schouwen of oude voordeuren?
Antieke bouwmaterialen in Groningen Walstra Antieke Bouwmaterialen.
Deuren en Ramen. Home Antieke bouwmaterialen in Groningen. Antieke bouwmaterialen in Groningen. Antieke, gebruikte oude stenen in Groningen. Bent u op zoek naar antieke stenen, klassieke stenen of oude stenen in de buurt van Groningen? Walstra Antieke Bouwmaterialen heeft een breed assortiment.
Monument Materiaal Oude bouwmaterialen.
Monument Materiaal heeft een grote, rijk gevarieerde voorraad aan bouwmaterialen afkomstig van sloop en/of schenkingen. Deze bouwmaterialen zijn beschikbaar voor restauraties van monumenten en andere karakteristieke panden die voor 1955 zijn gebouwd. Door actief te verzamelen is permanent voorraad aanwezig, zoals: binnen en buitendeuren, schouwen, glas-in-lood, traponderdelen, hang en sluitwerk, tegels etc.
Oude deur 4000 paneeldeuren.
Oude bouwmaterialen diversen. Onze gegevens/ adres. Bezorgen van deuren. historie bruynzeel deuren. datering van deuren. profiel van deuren. pen gat verbinding. deurmaat of sponningmaat. Schuifdeurbeslag / hangsysteem voor schuifdeuren 149, 95 100, 00. Ik ben ook zoek naar 2 suitedeuren met veel glas.

Contacteer ons