Meer resultaten voor tweedehands bouwmaterialen

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     tweedehands bouwmaterialen
 
Leen Oude bouwmaterialen, 5000 oude deuren, paneeldeuren, kamer en suite schuifdeuren, voordeuren, glas-in-lood, portaaldeuren, marmeren schouwen, wasbakjes, antiek, curiosa Oude deuren Oude bouwmater
Bel of kom langs! LEEN is een winkel gespecialiseerd in oude en historische bouwmaterialen, die voor iedereen toepasbaar zijn in en om de woning. Onze antieke bouwmaterialen worden veel gebruikt om historische panden te restaureren of in originele staat terug te brengen.
Bouwmaterialen Wolter V.O.F.: Home.
Bouwmaterialen Wolter houdt zich sinds 1997 bezig met de in en verkoop van nieuwe en gebruikte bouwmaterialen. Voor al uw nieuwe en gebruikte hout, plaat, en dakmaterialen, isolatie, radiatoren en kunststof kozijnen bent u bij ons aan het goede adres.
Vind gebruikte bouwmaterialen op Marktplaats.nl.
Oude bouwmaterialen bij t Achterhuis, antiek bouwmateriaal. Bent u op zoek naar rustieke geselecteerde bouwmaterialen dan kunnen wij u vast verder helpen, wij bezitten een collectie in de breedste zin van het woord, bel even voor extra info, vertel ons wat u wenst of zoekt.
Hawee Shop.
biedt de mogelijkheid om nieuwe en tweedehands bouwmaterialen af te nemen tegen een aantrekkelijke prijs. Op deze manier proberen we ons steentje bij te dragen aan het verminderen van de afvalproductie in de bouw en kan de handige doe-het-zelver voor een goede prijs aan materialen komen.
Roozing Home Roozing.
Gespecialiseerd in gebruikte dakpannen en toebehoren. Een voorbeeld wat u met oude / gebruikte bouwmaterialen zou kunnen doen. BB Het Koetshuijs Sint Maarten. Bed and Breakfast Het Koetshuijs in Sint Maarten opgeknapt met voornamelijk, oude / historische / brocante / gebruikte bouwmaterialen.
C. Duijts B.V. Bouwmaterialen.
Foto's' / verkoop. Naast het sloopwerken hebben een verkoop van diverse bouwmaterialen. U kunt bij ons terecht van voor alle soorten materialen van hout materiaal tot ijzeren balken. Dit varieert van gebruikte materialen tot NIEUW. Wij hebben een zeer ruim assortiment van allerlei verschillende soorten materialen.
Bouwmarkt.
Ook verkopen wij verschillende tweedehands bouwmaterialen. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor andere bouwmaterialen zoals vurenhout, bouwstoffen, plaatzand, isolatiematerialen, PVC en verfwaren. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij Sagro, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.
KLUS de Bouwkringloop Kringloopcentrum Amersfoort-Leusden. Facebook. Instagram. RSS. YouTube.
Inname goederen bedrijven. Voor de toevoer van bedrijven uit de bouw zijn wij erg blij met tweedehands gereedschap en overgebleven nieuwe of bestaande bouwmaterialen die u graag wilt schenken. Openingstijden inbreng Zwaaikom: maandag t/m vrijdag 800: 1800: uur en zaterdag 930: 1700: uur.

Contacteer ons