Meer resultaten voor bouwmaterialen sloperij

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     bouwmaterialen sloperij
 
Gebruikte bouwmaterialen Poelman VOF te Grootegast.
Wilt u besparen op de aanschaf van bouwmaterialen of bent u op zoek naar iets authentieks? Bij Poelman in het Groningse Grootegast vindt u precies wat u zoek. Al ruim 35 jaar is Poelman gespecialiseerd op het gebied van gebruikte materialen.
Sloopwerken Van Kessel Zn. Gebruikte bouwmaterialen.
Wij bespreken graag met u de mogelijkheden om te komen tot een passende oplossing. Materialen van het gesloopte object worden door ons uitgesorteerd en afgevoerd naar een erkende verwerkingsinrichting óf op onze eigen werf voor bedrijven en particulieren voor hergebruik aangeboden. Een indruk van ons aanbod gebruikte hout en bouwmaterialen vindt u op deze site bij verkoop bouwmaterialen.
Van Baal.
Of zoekt u nou net die specifieke jaren 40 stijl van een deur of kozijn? Bij Van Baal Bouwmaterialen vindt u tegen lage prijzen vast wat u zoekt. Want zij biedt een ruime keus aan alle in woningen en gebouwen voorkomende authentieke materialen.
Zuwa Sloopwerken BV Voor al uw 2e hands en nieuwe bouwmaterialen 1e Heezelaantje 60 3766 LW Soest.
Zuwa Sloopwerken BV is gevestigd in Soest op een terrein van ruim 9.000M en al jaren bekend om het grote aanbod van gebruikte bouwmaterialen. Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in betaalbare 2e hands bouwmaterialen van goede kwaliteit en daarnaast ook nog een ruim assortiment heeft in nieuwe bouwmaterialen.
Gebruikte bouwmaterialen.
Ventilatie en afzuiging 5. opener Straat meubilair. Overige straatmeubilair 4. opener Producten overzicht. Platen en panelen. Kozijnen en schuifpuien. Elektra en kabels. Verwarming en radiatoren. Tuin en terras. Overige doe-het-zelf en verbouw. Nu gesloten 0413 490 524. Aanbieden Van Bouwmaterialen.
Bloem Gebruikte Bouwmaterialen Uw groothandel voor gebruikte deuren, ramen, radiatoren, sanitair, cv, hout, staal, electra, verwarming, isolatie, stenen, pannen.
Steeds meer wordt gebruik gemaakt van bouwmaterialen die al een bestemming hebben gehad maar nog steeds perfect zijn om een tweede leven aan te gaan in een nieuwe toepassing. Cradle to cradle en hergebruiken zijn tegenwoordig al begrippen en uiteindelijk is dit ook een milieubewuste manier van denken.
Handel in goedkope bouwmaterialen Steenhuis Bouwmaterialen.
Voor een zachte prijs kunt u bij ons terecht voor tuinhout, schuttingen, panelen en afscheidingen. Scherp geprijsde tweedehands en nieuwe bouwmaterialen. Scherp geprijsde tweedehands en nieuwe bouwmaterialen. Bij onze sloopwerken komen veel materialen en producten vrij die uitstekend geschikt zijn voor hergebruik.
Gebruiktebouwmaterialen uit Sint-Oedenrode Advertenties op Marktplaats.nl.
Mooie kunststof deur 227 H x 164 B dubbel glas kozijn. Nette brede kunststof deur. Afmeting buitenmaat: hoogte: 227 cm breedte: 164 cm deurmaat: hoogte: 220 cm breedte: 118 cm prijs is inclusief btw wij zijn de specialist in gebruikte bouwmaterialen.

Contacteer ons