Meer resultaten voor bouwmaterialen sloperij

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     bouwmaterialen sloperij
 
Home page.
Bouwmaterialen nieuw en gebruikt. Al jaren profiteren particulieren va n de service, professionele kwaliteit, grote voorraad en scherpe prijzen op het terrein van 25.000m2. De winkel is zo ingericht dat het laden van materialen zeer gemakkelijk en snel gaat. Ook staan onze heftruck chauffeurs klaar om u te helpen bij zware producten.
Materialen verkoop Hol Sloopwerken.
worden door ons schoongemaakt en verkocht aan particulieren en bedrijven. Op onze werf hebben wij een professionele zaagtafel staan zodat er desgewenst balken in een standaard maat voor u kunnen zagen. Wij verkopen naast de gerecyclede materialen ook nieuwe bouwmaterialen.
RV Bouw en sloopmaterialen.
De duurzame producten worden op een professionele manier uit het gebouw gehaald en krijgt bij ons een tweede leven, duurzame materialen worden gesorteerd en gerecycled hierdoor is er minder belasting voor het milieu en zijn de kosten van het afvoeren en verwerken van materialen een stuk goedkoper.
Van Laarhoven Sloopwerken.
Om mee te groeien met de nieuwe ontwikkelingen op de markt hebben wij de afgelopen jaren diverse investeringen gedaan. Ook behaalde wij de benodigde certificaten om onze brede werkzaamheden op een professionele, vakkundige manier uit te kunnen voeren en aan te kunnen bieden.
Bouwmaterialen Beijer Zn. milieu, sloop en grondwerken Veenendaal Rhenen.
Beijer Zoon biedt gebruikte bouwmaterialen aan voor hergebruik. Op deze wijze draagt het bedrijf een steentje bij aan het milieu. Vooral particulieren maken gebruik van deze dienst omdat zij tegen aantrekkelijke tarieven goede bouwmaterialen kunnen aanschaffen, zoals kozijnen, balkhout, dakbeschot, dakpannen, vloerdelen, sanitair en radiatoren.
JAN VAN IJKEN OUDE BOUWMATERIALEN BV. Oude bouwmaterialen in Nederland.
badkuipen bouw hout plavuizen curiosa deuren glas-in-lood bestrating schouwen oude gebruikte kaasplanken klinkers plavuizen planken paneeldeuren patroontegels motieftegels dakpannen deuren recycling handvormstenen hardsteen hekwerk stenen tegels trappen aanrechten grenen amerikaans en frans grenen natuursteen radiatoren vloerhout wastafels ramen restauratie sloophout spijlen trapspijlen schouwen. oude, antieke, gebruikte, bouwmaterialen, stenen, metselstenen, dakpannen, vloerdelen, tafels, deuren, paneeldeuren, trappen, wenteltrappen, spiltrappen, witjes.

Bij ons bent u verzekerd van gedegen opgeleid personeel en professioneel materieel om op vakkundige wijze asbest te kunnen verwijderen. Wij verzorgen de sloop van vrijwel ieder project, groot en klein op een milieuvriendelijke wijze waarbij het sorteren van de verschillende materialen voorop staat.
M. Havik bouw en handelsonderneming.
Havik bouw en handelsonderneming. Wij zijn een middelgroot bedrijf, dat zich voornamelijk bezig houdt met in en verkoop van hout en bouwmaterialen, machines, heftrucks e.d. en ook met het verbouwen van loodsen, stallen, huizen etc. Ook het slopen van o.a.

Contacteer ons