Zoeken naar gebruikte bouwmaterialen st oedenrode

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     gebruikte bouwmaterialen st oedenrode
 
Gebruiktebouwmaterialen.com in St Oedenrode De Telefoongids.
Bouwmaterialen in St Oedenrode. Gebruiktebouwmaterialen.com in St Oedenrode. Bobbenagelseweg 10/A, 5491VL, St Oedenrode. Beoordeel dit bedrijf. 0413-490524 Toon nummer. Foto / Video 20. Maandag 0800: 1700.: Dinsdag 0800: 1700.: Woensdag 0800: 1700.: Donderdag 0800: 1700.: Vrijdag 0800: 1700.: Zaterdag 0800: 1300.: Bij gebruiktebouwmaterialen bent u van harte welkom voor de aanschaf van de meest uiteenlopende gebruikte bouwmaterialen.
Gebruikte Bouwmaterialen B.V. in Sint-Oedenrode Groothandel in bouwmateriaal Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Informatie over Gebruikte Bouwmaterialen B.V. De handel in nieuwe en gebruikte bouwmaterialen. Is dit uw bedrijf? Pas gratis deze tekst aan. Bent u bedrijfseigenaar? Meld u gratis aan. Kaartweergave Gebruikte Bouwmaterialen B.V. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig.
Gebruiktebouwmaterialen uit Sint-Oedenrode Advertenties op Marktplaats.nl.
Afmeting buitenmaat: hoogte: 227 cm breedte: 164 cm deurmaat: hoogte: 220 cm breedte: 118 cm prijs is inclusief btw wij zijn de specialist in gebruikte bouwmaterialen. Als dochter onderneming van a. Van liempd sloopbedrijven krijgen wij constant nieuwe toevoer van gebruikte.
Sloopwerken Van Kessel Zn. Gebruikte bouwmaterialen.
Een indruk van ons aanbod gebruikte hout en bouwmaterialen vindt u op deze site bij verkoop bouwmaterialen. Kom naar onze Werf" voor Gebruikte Hout en Bouwmaterialen! Zonder afspraak en zonder enige verplichting! Kom tijdens openingstijden een kijkje nemen op de Werf" en verbaas u over ons gevarieerde en uitgebreide assortiment.
Gebruikte bouwmaterialen.
Ventilatie en afzuiging 5. opener Straat meubilair. Overige straatmeubilair 4. opener Producten overzicht. Platen en panelen. Kozijnen en schuifpuien. Elektra en kabels. Verwarming en radiatoren. Tuin en terras. Overige doe-het-zelf en verbouw. Nu gesloten 0413 490 524. Aanbieden Van Bouwmaterialen.
Gebruikte Bouwmaterialen Gebr.Swinkels Asten.
Swinkels in het begin van de jaren tachtig zijn wij uitgegroeid naar een onderneming die gespecialiseerd is in cultuurtechniek, weg en waterbouw en grond en sloopwerken. Het bedrijf bestaat uit een dynamisch team van kundige mensen met vestigingen te Vlierden, Asten en Belfeld. Lees verder over gebr. Swinkels Gebruikte Bouwmaterialen.
De winkel Gebruiktebouwmaterialen.com van Gebruiktebouwmaterialen. Tweedehands.nl.
van Liempd Sloopbedrijven krijgen wij constant nieuwe toevoer van gebruikte bouwmaterialen. Deze manier van werken is een belangrijk onderdeel in onze duurzame bedrijfsvoering en door het gebruik van deze materialen draagt u daar ook een steentje in bij. Voor meer gebruikte bouwmaterialen verwijs ik u naar onze andere advertenties op 2dehands.be of op marktplaats.
Over ons.
Over gebruikte bouwmaterialen.com. Bij gebruiktebouwmaterialen bent u van harte welkom voor de aanschaf van de meest uiteenlopende gebruikte bouwmaterialen. Gebruiktebouwmaterialen is een onderdeel van A. van Liempd Sloopbedrijven uit Sint-Oedenrode. Al meer dan 25 jaar zijn wij dé specialist in duurzaam slopen en het hergebruik van materialen. Wanneer een pand gesloopt wordt, zijn er vaak nog veel materialen aanwezig die hergebruikt kunnen worden. Van een balk, kraan, kozijn of deur tot trespa platen. Het aanbod is echt enorm! Ons speciaal demontageteam haalt alle materialen zorgvuldig uit de gebouwen. Hierna worden ze gesorteerd en naar onze werf in Sint-Oedenrode gebracht. Na een kwaliteitscontrole wordt alles overzichtelijk en systematisch geordend voor de verkoop via gebruiktebouwmaterialen.com. Dé bouwmarkt in gebruiktebouwmaterialen. Bestel online via de webshop of breng een bezoek aan onze werf. Afhalen in St. Oedenrode of thuis bezorgd binnen 2 werkdagen.

Contacteer ons