Resultaten voor verkoop bouwmaterialen

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     verkoop bouwmaterialen
 
Vacature Accountmanager bouwmaterialen ca 50k Bouwmaterialen Recruitment Nederland.
Voor alle regio's' in Nederland zijn wij voor diverse opdrachtgevers doorlopend op zoek naar ervaren Vertegenwoordigers en Accountmanagers met kennis en ervaring op het gebied van professionele bouwmaterialen. BELANGRIJK: Het heeft alleen zin om te reageren wanneer je commerciƫle ervaring hebt met de verkoop van professionele bouwmaterialen!
Home Mundimat Gebruikte Bouwmaterialen.
Mundimat Dakmaterialen, expert in advies en levering van nieuwe dakpannen en hulpstukken voor nieuwbouw en renovatie. Mundimat Gebruikte Bouwmaterialen is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van gebruikte bouwmaterialen. Mundimat Sloopwerken is gespecialiseerd in sloopwerkzaamheden voor zowel bedrijven alsook particulieren.
Wel Antieke Bouwmaterialen In en verkoop van antieke bouwmaterialen.
In en verkoop van antieke bouwmaterialen. Bij Nico van der Wel bent u op een goed adres voor antieke bouwmaterialen, van ijsselsteentjes tot gietijzeren stalramen. Regelmatig zijn er gelegenheidspartijen van oude materialen. Stenen Er zijn allerlei soorten gebakken straatklinkers en metselstenen in handvorm en machinale uitvoering, bijvoorbeeld ijssel en rijnstenen.
Mammoet Oude Bouwmaterialen Inkoop Verkoop van Bouwmaterialen.
Jaren 30 deuren Binnendeuren met glas Kamer en suite deuren Oude voordeuren 2e hands bouwmaterialen Gebruikte bouwmaterialen Buitendeuren tweedehands Tweedehands paneeldeuren Antieke schouwen Antiek hekwerk Glas in lood Rotterdam Paneeldeuren jaren 30 Oude bouwmaterialen Rotterdam Oude bouwmaterialen Amsterdam Oude bouwmaterialen Zuid Holland Authentieke bouwmaterialen Glas in lood Den Haag Kamer en suite maken Antieke wandtegels Binnendeuren glas in lood Historische bouwmaterialen Kamer en suite schuifdeuren En suite deuren glas in lood Antiek fonteintje Jaren 30 deurbeslag Retro Deurbeslag.
Bedrijf in hout en bouwmaterialen ter overname aangeboden HOGIAF.
Bedrijf in hout en bouwmaterialen ter overname aangeboden. Een in het zuidwesten van Nederland gevestigde handelsonderneming in hout en bouwmaterialen wordt ter overname aangeboden. Het bedrijf is ruim 20 jaar geleden opgericht en was toen voornamelijk gericht op de verkoop van bouwmaterialen.
Het team Witmix Bouwmaterialen.
Ik" wil altijd innoveren, op zoek naar het beste, dat helpt een ander" Herman Poels. Verkoop winkel t 31 0413 266 204. f 31 0413 252 415. Ervaring" telt, het is de optelsom van eerder gemaakte fouten, daar help je iedereen mee" Leo Donkers. Verkoop winkel m 31 06 132 377 47.
Bouwmaterialen Vacatures Vacatures.nl.
Medewerker verkoop binnendienst Bouwmaterialen. De opdrachtgever is een groothandel in bouwmaterialen en levert een totaalpakket aan bouw, hout en afbouwmaterialen. MBO werk en denkniveau. Minimaal 5 jaar ervaring in. 2 dagen geleden. Ben jij de chauffeur bouwmaterialen die wij zoeken?
Bouwmaterialen Morssink Meer dan alleen bouwmaterialen.
Denk aan hout en plaatmateriaal, douglashout, isolatie, snelbouwstenen, pannen, gevelbekleding, ramen en dakramen waaronder Velux en Key-light, deuren, vlieringtrappen en Prefab waaronder DAT-bouwsystemen. En ook algemene bouwmaterialen vind je bij ons volop. Ons assortiment is verrassend ruim en we hebben veel op voorraad.

Contacteer ons