Zoeken naar bouwmaterialen sloop

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     bouwmaterialen sloop
 
Sloop en Handelsbedrijf Koerntjes Lichtenvoorde Sloop en Handelsbedrijf Achterhoek.
Kom gerust eens langs! Sloop en Handelsbedrijf Koerntjes in Lichtenvoorde is sinds 1962 de specialist op het gebied van gebruikte dakpannen en bouwmaterialen. Op ons terrein buiten de bebouwde kom treft u niet alleen dakpannen, maar ook vele andere soorten oude bouwmaterialen aan.
Leen Oude bouwmaterialen, 5000 oude deuren, paneeldeuren, kamer en suite schuifdeuren, voordeuren, glas-in-lood, portaaldeuren, marmeren schouwen, wasbakjes, antiek, curiosa Oude deuren Oude bouwmater
Dit aanbod is overigens sterk wisselend. Inkoop en Verkoop van oude en antieke bouwmaterialen zoals paneeldeurenvoordeurentuindeuren, oude deuren, oudedeur, trapspijlen, balusters, schuifdeuren, glas in lood deuren, complete kamer en suite kasten, deurklinken, kastknopjes, greepjes, schuifdeurkommen, bakeliet oude verlichting en veel meer.
Kringloopbouwmaterialen, een site van stichting Milieunet.
Dé site voor elke klusser! Gratis alle adressen van de leveranciers van gebruikte oude bouwmaterialen en tweedehands bouwmaterialen. Ook de leveranciers van antieke bouwmaterialen, historische bouwmaterialen en ambachtelijke bouwmaterialen in Nederland en Noord-België zijn op de kaart makkelijk te vinden.
Zuwa Sloopwerken BV Voor al uw 2e hands en nieuwe bouwmaterialen 1e Heezelaantje 60 3766 LW Soest.
Zuwa Sloopwerken BV is gevestigd in Soest op een terrein van ruim 9.000M en al jaren bekend om het grote aanbod van gebruikte bouwmaterialen. Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in betaalbare 2e hands bouwmaterialen van goede kwaliteit en daarnaast ook nog een ruim assortiment heeft in nieuwe bouwmaterialen.
Bouwmaterialen Vermeulen en Zonen Sloopwerken Breda Slopen.
Veel afkomende Bouwmaterialen of Sloopmaterialen kunnen uitstekend hergebruikt worden. Vermeulen Zonen Sloopwerken Breda is een bedrijf dat sinds jaar en dag de afkomende bouwstromen, die ontstaan bij een totale sloop, reeds bij de bron sorteert. Wij slopen gebouwen met de intentie om alle afkomende materialen te hergebruiken.
Bouwmaterialen Beijer Zn. milieu, sloop en grondwerken Veenendaal Rhenen.
Beijer Zoon biedt gebruikte bouwmaterialen aan voor hergebruik. Op deze wijze draagt het bedrijf een steentje bij aan het milieu. Vooral particulieren maken gebruik van deze dienst omdat zij tegen aantrekkelijke tarieven goede bouwmaterialen kunnen aanschaffen, zoals kozijnen, balkhout, dakbeschot, dakpannen, vloerdelen, sanitair en radiatoren.
Oud Bouwmateriaal Bouwmaterialen Tweedehands.nl.
De platte en bolle dakpannen bepalen meestal het gezicht van de huisjes in zuid Frankrijk. 30 december 2017 1309: Haarlem. Overige categorieën in Bouwmaterialen. tweedehands.nl maakt gebruik van cookies. Bij gebruik van onze site ga je akkoord met het plaatsen van cookies.
Bloem Gebruikte Bouwmaterialen Uw groothandel voor gebruikte deuren, ramen, radiatoren, sanitair, cv, hout, staal, electra, verwarming, isolatie, stenen, pannen.
Op onze locatie aan het kanaal komen alle materialen binnen uit eigen sloop. Na controle en schoonmaak zijn deze klaar voor een nieuwe bestemming. Steeds meer wordt gebruik gemaakt van bouwmaterialen die al een bestemming hebben gehad maar nog steeds perfect zijn om een tweede leven aan te gaan in een nieuwe toepassing.

Contacteer ons