Op zoek naar sloopbedrijven bouwmaterialen?

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     sloopbedrijven bouwmaterialen
 
Home page.
Bouwmaterialen nieuw en gebruikt. Al jaren profiteren particulieren va n de service, professionele kwaliteit, grote voorraad en scherpe prijzen op het terrein van 25.000m2. De winkel is zo ingericht dat het laden van materialen zeer gemakkelijk en snel gaat. Ook staan onze heftruck chauffeurs klaar om u te helpen bij zware producten.
Van Baal.
Materiaal wordt op deugdelijkheid geselecteerd en ontdaan van bijvoorbeeld alle spijkers en oneffenheden. Voor particulieren en bedrijven. Zowel grote groepen particulieren als bedrijven weten de weg naar Van Baal Bouwmaterialen te vinden. Veel regionale sloopbedrijven brengen wekelijks hun voorraad naar Herveld.
Gebruikte Bouwmaterialen Gebr.Swinkels Asten.
Swinkels in het begin van de jaren tachtig zijn wij uitgegroeid naar een onderneming die gespecialiseerd is in cultuurtechniek, weg en waterbouw en grond en sloopwerken. Het bedrijf bestaat uit een dynamisch team van kundige mensen met vestigingen te Vlierden, Asten en Belfeld. Lees verder over gebr. Swinkels Gebruikte Bouwmaterialen.
Marktplaats voor herbruikbare bouwmaterialen Cobouw.nl.
Op dit moment nemen al dertien sloopbedrijven deel aan het collectief, zegt Kreukniet. De bedoeling is dat zij gezamenlijk grote partijen gebruikte bouwmaterialen kunnen leveren. Kreukniet werkt nu aan de ontwikkeling van een online marktplaats voor circulaire bouwmaterialen, die in september 2018 wordt gelanceerd.
Welkom bij Restoric Restoric.
6000 oude deuren onder 1 dak o.a. 1900 1930 paneeldeuren, voor/achter deuren, kamer ensuite sets. Ook loftdeuren / schuifdeuren op maat! Oude en Nieuwe Bouwmaterialen. Oude en Nieuwe Bouwmaterialen zoals Vuren, Plaatmateriaal, Isolatie, Trappen / Leuningen, Spijlen, Hang en Sluit, Ramen etc.
Gebruikte bouwmaterialen Sinke groep.
Met het slopen van gebouwen staat de Sinkegroep aan de basis van het hergebruiken van waardevolle bouwmaterialen. Vanuit onze vestiging in Goes geven wij invulling aan Circulair Bouwen met de verkoop van diverse tweede hands bouwmaterialen. Wij bieden alle soorten gebruikt hout, sanitair, staal, verlichting, elektra, verwarming, hang en sluitwerk, kozijnen, deuren, dakpannen, metselstenen e.d.
Gebruiktebouwmaterialen uit Sint-Oedenrode Advertenties op Marktplaats.nl.
Afmeting: 54 cm lang x 34 cm breed prijs is per stuk inclusief btw en verzenden is mogelijk. Wij zijn de specialist in gebruikte bouwmaterialen. Als dochter onderneming van a. Van liempd sloopbedrijven krijgen wij constant nieuwe toevoer van gebruikte bouwmaterialen.
Leen Oude bouwmaterialen, 5000 oude deuren, paneeldeuren, kamer en suite schuifdeuren, voordeuren, glas-in-lood, portaaldeuren, marmeren schouwen, wasbakjes, antiek, curiosa Oude deuren Oude bouwmater
Dit aanbod is overigens sterk wisselend. Inkoop en Verkoop van oude en antieke bouwmaterialen zoals paneeldeurenvoordeurentuindeuren, oude deuren, oudedeur, trapspijlen, balusters, schuifdeuren, glas in lood deuren, complete kamer en suite kasten, deurklinken, kastknopjes, greepjes, schuifdeurkommen, bakeliet oude verlichting en veel meer.

Contacteer ons