Meer resultaten voor recup bouwmaterialen

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     recup bouwmaterialen
 
Kempische Bouwmaterialen Recuperatiedakpannen.
Oude machinale tegelpannen. Zwart of rustieke nuance. Enkel of dubbele sluiting. Oude vlakke dakpannen. Rood en blauw-gesmoord. Oude mulden dakpannen. Klein of groot. Rood, rustiek, blauw-gesmoord, zwart blinkend. Vervaardigd uit natuursteen. Vaak afkomstig van kerken of kastelen. 2018 Kempische Bouwmaterialen.
Welkom bij KRUISBETON De Sloovere Regenput, Welfsels, Predallen, Prefabkelder, Regenwaterput.
Ons gamma omvat naast vloerelementen en regenwaterputten ook toebehoren zoals filtersystemen en pompen voor een optimale regenwaterrecuperatie.Tevens verdelen wij waterzuiveringsinstallaties, prefabkelders, betongewelven, smeerputten, afscheiders ed. Door het verwerken van hoogwaardige grondstoffen en het voortdurend optimaliseren van onze productie staan wij garant voor een kwalitatief afgewerkt product.
Antieke Bouwmaterialen Freddy Verhoye in Wingene met openingsuren Antiek.
Klik voor gsm GSM: 0476/20 35 07. Enkel op afspraak. Freddy Verhoye uit Wingene is al jarenlang gekend om zijn rustieke en antieke bouwmaterialen. Vandaag doet hij voornamelijk aan recuperatie van Boomse dakpannen en het slopen van pannendaken over heel Vlaanderen.
Recup steen kopen bij paesen of kempische bouwmaterialen? Bouwinfo.
Rapporteer als spam / reclame / ongepast /. Waar is de beste plaats voor oud beerse recup steen te kopen? Al onze bouwmaterialen komen van bij paesen en hebben daar een goede prijs gekregen maar wij zijn eens gaan kijken bij kempische bouwmaterialen en die raden ons af bij paesen oud beerse te kopen.
Recuperatie Bouwmaterialen 2dehands.be.
Travertin vloer / 40 m mooie partij, uit recuperatie. Travertin vloer living vensterbank venster tablet Huis Pa en Ma / 200 stuks vloer tegel 026, m x 061, m 32 m Venster tablet Venster bank. 9 oktober 2018 0836: Peer. wij zoeken recup vorm bakstenen.
FRANCK BE HOME.
Franck BVBA, gevestigd te Kampenhout, is uw partner voor alle afbraakwerken en verkoop van recuperatiegevelstenen. Door zijn unieke selectiewijze garandeert FRANCK BVBA de maatvastheid en de superieure selectie van zijn recuperatie-stenen. De door ons geleverde stenen doorstaan allemaal de genormeerde vorst en absorptieproeven.
recuperatie renovatie realisatie Antiekbouw.
Om de sfeer op te snuiven van de ruime collectie van onze rustieke bouwmaterialen, nodigen we u uit om ons een bezoek te brengen. Met een buitenruimte van 10.000 m en een loods van 1500 m, trekt u hier best een dagje voor uit.
Medussa verkoop van antiek en producten binnen buiten inrichting, historishe bouwmaterialen.
U vindt er de meest uiteenlopende. decoratie en bouwmaterialen om uw woning of tuin het unieke en. authentieke karakter te geven waar u al jaren van droomt. Dankzij de internationale import en export van deze materialen. heeft Medussa een wereldwijd gewaardeerde collectie opgebouwd.,

Contacteer ons